top of page

MUKANA MENOSSA

Olemme mukana monessa, joista tässä osa

Sandhill.png
SANDHILL

Pietilä Subcon Oy on vahvasti vastuussa Sandhill nauhamikrofonien tuotekehityksestä sekä tuotannosta.

 

Sandhill 6011A nauhamikrofoni on niittänyt mainetta niin kotimaassa kuin kansainvälisissä studio- ja konserttisalipiireissä.

 

Tämä mikrofoni on ainutkertainen maailmassa. Nauhamikrofoneille tyypillinen nauhan rikkoontuminen on pystytty eliminoimaan uudella nanomateriaalilla. Valmistustyökalut ovat niinikään Pietilä Subconin käsialaa.

Oseir_site.JPG
OSEIR Ltd.

Since 1999, Oseir Ltd. have provided state-of-the-art diagnostic systems for thermal spray and cold spray coating processes as well as other industrial applications.

 

Systems for research and development, systems small and large for daily process quality control to save cost, reduce waste and improve profits.

Pietilä Subcon Oy suunnittelee ja valmistaa mekaniikkaosat Oseir - analysaattoreihin.

RMK.JPG
RMK Vehicle Company

RMK Vehicle Company valmistaa sähkömoottoripyöriä. Uusi E2 konsepti tulee muuttamaan sähkömoottoripyörämaailmaa ainutlaatuisen voimalinjan myötä. Moottori on integroitu takavanteeseen, joten erillistä välitysmekaniikkaa ei tarvita vaan teho siirtyy suoraan takapyörään.

image.png
SilverFox Controllers

SilverFox Controllers valmistaa ohjauslaitteita navigointijärjestelmiin. Yrityksen tuotteet ovat suunniteltu moottoripyörissä ja mönkijäissä käytettyihin navigointijärjestelmiin laajalti. 

Levitezer.JPG
LEVITEZER

Levitezer on erikoitunut kuvanvakautusjärjestelmiin niin elokuvauksessa kuin 360 maailmassa. 360 PRO vakain on ainutlaatuinen tuote maailmassa. Se on kehitelty ensisijaisesti järeisiin 360 kuvausjärjestelmiin. Laitteita voidaan linkitä keskenään ja etäohjailla väylän kautta keskitetysti. 

Kuvausjärjestelmän mekaniikka; suunnittelu ja toteutus ovat Pietilä Subcon Oy:n käsialaa.

bottom of page