top of page

KONEISTUSPALVELUJA VUODESTA 2001

Koneistustoiminta sai alkunsa Pietilän sikatilalla, Pusulassa, jo 80 -luvun lopussa. Tuolloin Pietilä Subcon Oy:n tuleva perustaja, viritteli ensimmäisiä mopojansa kun isä, Paavo, aloitteli omaa yritystoimintaa paikkakunnalla.  Siemen oli kylvetty tulevaisuudelle.

 

Vuonna 2002 Tmi Pietilä Subcon perustettiin ja 2008 toiminimi muuttui Osakeyhtiöksi. Yritys aloitti manuaalisorvauksella. Pikkuhiljaa laitekanta on laajentunut CNC maailmaan ja edelleen protovalmistukseen erinomaisesti soveltuvaan 3D tulostukseen ja CO2 laser palveluihin.

Lähes lapsenomainen innostus uusiin haasteisiin, vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella, sekä yhteistyöverkoston tarjoamin mahdollisuuksin meillä Pietilässä pystytään ratkomaan mahdottomaltakin tuntuvat ongelmat ketterästi toimiviksi ratkaisuiksi.

Pystymme myös laajalla kokemuksella tutkimaan ne kaikkein absurdeimmat ideat, olisivatko ne toteuttamiskelpoisia, ja millä menetelmillä ... jos vain niin haluatte.

Työt vastaanotamme paperikuvina tai sähköisenä. Myös 3D mallintaminen on osa toimintaa, Autodeskin Inventor ympäristössä.

 

Sarjatyöt, prototyypit, start-up yrittäjät, korjauskoneistukset, ralliautojen virittäjät ja maajussit koneineen, kaikki tervetulleiksi toivotamme!

Sandhill

Näyttökuva 2020-10-23 143234.png

Pietilä Subcon Oy on vahvasti mukana Sandhill nauhamikrofonien suunnittelussa ja valmistuksessa.

bottom of page